HTML

tévéműsorok

Tévéműsorok, nézettség

Friss topikok

Linkblog

MTV Hu

2007.10.02. 11:40 teleblog

Mtv Hu, Mtv húúúúúúúú

Magyar Music tv


Tegnap elindult a magyar, vagy inkább magyarított változat. Ez örömteli pillanat, csak éppen kódolt csatorna :(  , csak kábelen és műholdas műsorcsomagból elérhető. A szintén nemrég indult Mtv Adria és a még újabb Mtv Ukraine pedik KÓDOLATLAN! Ez a két csatorna ingyenesen fogható műholdról, elég jó műsorokkal. Miért nem lehetett legalább a tesztidőszakban kódolatlan a csati?
A műsorújság alapján jónak tűnik, nehogy elrontsák. Csak az esti "szószpark" ne lenne. A német változaton zenét már alig látni, tele van az idióta USÁ-s reality-sókkal, persze felirattal, had' halljuk, hogyan nyávognak az amcsi hapsik és nyafognak a cicababák, este pedig jönnek a "kibelezős" rajzfilmek. Ezek a gusztustalan, majom rajzfilmek kinek az agyából pattantak ki??????????!!!!!!!!!!!!!
Elképzelem, hogy az ÖTLETGAZDA ül otthon a családjával, nézi az óvodás gyerekeivel az esti mesét és egyszer csak kigyullad az agyában a lámpa... Mi az, hogy ez a kisnyuszi virágot szed a réten, miért ne ugrana inkább bele a ventillátorba? Vagy az esti box-közvetítés után lobban ki a szikra? Na ne má', hogy a box ilyen unalmas legyen! Rugdossák egymást addig a gyurmafigurák, amig ki nem folyik az agyuk. Elképesztő! Erre olyan büszke az anyavállalat? A magyar változat többre érdemes ennél. Na mindegy, ha nem tetszik, mást kell nézni.

komment

Címkék: média zene tv

süti beállítások módosítása