HTML

Halló, halló itt az éjféli bagoly!

2007.06.09. 11:48 teleblog

Az m2 kora esténként újra kezdte vetíteni a nagysikerű sorozatot, melynek címe: Halló, halló! A sorozat írói egyben a Csengetett Mylord? szerzői is, ez garancia a sikerre.
Egy vidéki francia kávézó mindennapjait meséli el a ll. Világháború alatt. A várost megszállás alatt tartják a németek, akik rendszeres látogatói René vendéglőjének. A "békés" mindennapoknak vége, amikor felbukkan Michelle, az ellenállás vezére...
Elképesztő kalamajkák, hajsza festmények, angol pilóták után és persze René kalandjai a pincérlányokkal, közben pedig állandó jókedv, tele olyan abszurd jelenetekkel, melyeken meg lehet szakadni a röhögéstől. A végén pedig olyan dolog történik, melyre senki sem számított, még a legfanatikusabb nézők sem, akik minden részt láttak. Na de a poént nem lövöm le, meg kell nézni a sorozatot! Jön a kánikula, a hűvös szobában kellemes kikapcsolódás mindenkinek a sorozat.
Az angol humor kedvelőinek kötelező darab, akik még sosem láttak belőle egy részt sem, most tegyék meg, a rabjai lesznek.
Nagyszerű dolog lenne, ha a Magyar Televízió olyan szintén népszerű sorozatokat is műsorra tűzne, mint a 2 egész 4 gyerek, A látszat csal, Fél lábbal a sírban, Nyitva éjjel-nappal, Csengetett Mylord?, Pusszantlak drágám!, Csak a kötözött bolondok  és még sorolhatnám az angol humor kiváló darabjait.
Jó szórakozást mindenkinek!

komment · 1 trackback

Címkék: média tv

süti beállítások módosítása